Trefpunt, Molenweg 53, 7213 XD Gorssel
zing@swingcooperation.nl

Open repetitiemaand

Created with Sketch.

Zing jij met ons mee?

Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat bij een repetitie van een popkoor? Wij zijn popkoor Swing Cooperation uit Gorssel en jij kunt in de maand september op donderdagavond met ons meezingen. Aansluitend geven wij gezamenlijk een concert op zaterdagavond 19 oktober om 19:30 uur in de Protestantse kerk in Gorssel. Hoe cool is dat!

Wij oefenen voor dit concert op donderdagavond in Het Trefpunt  te Gorssel van 20.00 tot 22.00 uur op 26 september, 3, 10 en 17 oktober. Je gaat twee popnummers instuderen. Je krijgt les van onze getalenteerde dirigent Tim van Dorst en ondergaat interactieve workshops. We gaan een nummer met choreografie instuderen en als afsluiting ontvang je ook nog een certificaat. Uiteraard vraag je je af wat dat wel niet moet kosten! Deze  Meet en Greet met  Swing Cooperation wordt je aangeboden voor slechts € 10,- .

Hebben wij jouw interesse gewekt? Meld je dan nu aan via zing@swingcooperation.nl of via de website www.swingcooperation.nl. Wacht niet te lang want ook hier geldt VOL=VOL!