Trefpunt, Molenweg 53, 7213 XD Gorssel
zing@swingcooperation.nl

open repetitie

Created with Sketch.

Swing Coöperation organiseert open repetitie.

Op donderdag 25 augustus staat popkoor Swing Coöperation weer in de startblokken om te beginnen met een nieuw zangseizoen. Om het jaar goed te beginnen wordt er donderdag 1 september een open repetitie gehouden! Bij het populaire koor is vanaf nu weer plek bij de mannen maar ook dames zijn welkom.

Swing Coöperation (3e bij Balk Topfestival) is een uit 40 personen bestaand koor in de leeftijd van 15-70 jaar en repeteert elke donderdagavond in ’t Trefpunt in Gorssel. Naast het zingen besteedt het koor veel aandacht aan presentatie en choreografie.

Swing Coöperation werkt volgens het concept “The Intelligent Choir”. Deze in Denemarken ontwikkelde methodiek inspireert koorzangers medeverantwoordelijkheid te nemen voor het muzikale proces. Juliëtte Dumoré, dirigente van Swing Coöperation, heeft hiervoor het afgelopen jaar een studie gevolgd aan de Royal Academy of Music in Denemarken. Tijdens de open repetitie zie je hiervan het resultaat. Je maakt kennis met circle songs, ritme-oefeningen en uiteraard zangtechnieken.

Dus klaar met zingen onder de douche? Kom naar de open repetitie van Swing Coöperation!

Voor meer informatie en/of boeken van optredens van Swing Coöperation kunt u terecht bij zing@swingcooperation.nl.
Of neem een kijkje op onze website: www.swingcooperation.nl.
Wij zijn ook te vinden op facebook: www.facebook.com/swingcooperation