Trefpunt, Molenweg 53, 7213 XD Gorssel
zing@swingcooperation.nl

Jubileumconcert Friends

Created with Sketch.

Swing Cooperation stelt Jubileumconcerten uit.

Helaas heeft popkoor Swing Cooperation uit Gorssel zich genoodzaakt gezien de jubileumconcerten die gepland stonden voor 29 maart uit te stellen. Hoewel de organisatie van de concerten zich al in een ver gevorderd stadium bevond, heeft het bestuur toch besloten het een en ander on hold te zetten. Reden hiervoor is dat de financiële reserves van het popkoor te klein zijn om als buffer te dienen voor het concert. Met andere woorden: het bestuur vindt dat je geen geld uit kunt geven wat je niet hebt.

Het popkoor ziet zich geconfronteerd met een teruglopend ledenaantal waardoor de inkomsten teruglopen terwijl de vaste uitgaven gelijk blijven. Dit terwijl het koor na het vertrek van de vorige dirigent een enthousiaste doorstart gemaakt heeft met een talentvolle, jonge dirigent!

Hoe jammer zou het zijn als het popkoor voor Gorssel verloren zou gaan! We roepen dan ook alle inwoners van Gorssel en wijde omgeving op lidmaatschap van ons prachtige koor te overwegen! Uiteraard mag je eerst een aantal keer vrijblijvend mee repeteren om te kijken of het koor wat voor je is. Swing Cooperation repeteert elke donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur in het Trefpunt in Gorssel. Graag opgeven voor een repetitie via zing@swingcooperation.nl.

Meer informatie over ons koor vind je op www.swingcooperation.nl. We hopen je snel bij één van onze repetities te ontmoeten.

Een andere mogelijkheid is om vriend van te worden. Met slechts Euro 10 per jaar help je al!