Trefpunt, Molenweg 53, 7213 XD Gorssel
zing@swingcooperation.nl

Jubileumconcert Friends

Created with Sketch.

10-jarig Jubileumconcert Swing Cooperation & Friends

Ware vriendschap is de liefde voor de ander, omwille van de ander. Want we kunnen niet zonder vriendschap: mensen om ons heen op wie wij altijd kunnen bouwen.

Die er voor ons zijn in voor- en tegenspoed. Maar wat betekent vriendschap voor Swing Cooperation? En heeft het misschien wel wat te maken met het verlies van onze รถ (dubbele puntjes op de o) in de naam van ons koor? 

Kom op 29 maart om 14.00 uur of 19.00 uur daarachter bij het 10-jarig jubileum concert van Swing Cooperation in de Protestantse Kerk in Gorssel.

Luister naar prachtige nummers waarin wij  de kracht van het samen muziek maken in een koor en de daaruit ontstane vriendschappen bezingen. Geniet van een bijna geheel vernieuwd muziekrepertoire met gevoelige nummers zoals ‘Omarm me’, maar waarin wij ook laten horen dat wij niet voor niets “swing” in onze naam hebben met nummers zoals ‘Coming home’ en ‘ The greatest show’. 

Dit alles onder de muzikale begeleiding van dirigent Tim van Dorst en begeleid door een muzikaal combo onder de begeleiding van onze pianist Hugo Filius.